Koffiebar Amsterdam, binnenkant van de winkel

Koffiebar Cafecito staat voor vakmanschap, waarbij het hele productieproces vol passie zit.

Koffiebar Amsterdam, formule icoon van de koffiezaak Cafecito

Koffiebar Cafecito staat voor vakmanschap en overziet met zorg het hele productieproces van de lekkerste koffie van Amsterdam. Van de selectie van de bonen met de hoogste kwaliteit, tot het traditioneel branden ervan. In deze koffiebar in Amsterdam-Zuid wordt de koffie gebrand door de beste koffiebranders, en bereidt door een professionele Barista.

Betrokken bij elk proces

Als koffiebranders zijn wij vanuit Amsterdam-Zuid bij het hele koffieproces betrokken. We halen het maximale uit onze koffie om u een kop met de meest verfijnde smaken te kunnen serveren. Het hele jaar door levert Cafecito een constante en hoge kwaliteit. Door onze eigen bonen te branden garanderen wij volledige kwaliteitscontrole, zodat u de finesse en zorg kunt proeven die we in elk kopje stoppen.

Betrokken bij elk proces

Als koffiebranders zijn wij vanuit Amsterdam-Zuid bij het hele koffieproces betrokken. We halen het maximale uit onze koffie om u een kop met de meest verfijnde smaken te kunnen serveren. Het hele jaar door levert Cafecito een constante en hoge kwaliteit. Door onze eigen bonen te branden garanderen wij volledige kwaliteitscontrole, zodat u de finesse en zorg kunt proeven die we in elk kopje stoppen.


Cafecito staat met zijn koffiebranders voor passie, ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Als koffiebranders zijn wij van mening dat we door terug te gaan naar de basis, koffie kunnen serveren zoals het hoort. Zoals het ooit bedoeld was.


Cafecito


Cafecito staat met zijn koffiebranders voor passie, ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Als koffiebranders zijn wij van mening dat we door terug te gaan naar de basis, koffie kunnen serveren zoals het hoort. Zoals het ooit bedoeld was.


Alles uit alles
halen

Minimalistisch, maar toch het maximale halen uit wat we gebruiken. Dit vertalen we door naar onze koffiebar, onze koffie, maar ook naar onze mensen. Onze koffiebar heeft een minimalistisch design en bestaat uit natuurlijke materialen. Onze koffie wordt nauwkeurig geselecteerd door onze koffieboeren en vervolgens geïmporteerd. Met zorg wordt de koffie gebrand en elke dag kundig bereid door professionele barista’s die begrip en passie hebben voor koffie.

Alles uit alles halen

Minimalistisch, maar toch het maximale halen uit wat we gebruiken. Dit vertalen we door naar onze koffiebar, onze koffie, maar ook naar onze mensen. Onze koffiebar heeft een minimalistisch design en bestaat uit natuurlijke materialen. Onze koffie wordt nauwkeurig geselecteerd door onze koffieboeren en vervolgens geïmporteerd. Met zorg wordt de koffie gebrand en elke dag kundig bereid door professionele barista’s die begrip en passie hebben voor koffie.

Koffiebar Amsterdam, koffieboon icoontje van de koffiezaak Cafecito

Als koffiebranders en espressobar in Amsterdam Zuid zijn wij gespecialiseerd in het branden van onze eigen bonen. De koffiebonen ondergaan tijdens het brandproces een aantal verschillende hittereacties die allemaal zorgvuldig worden gecontroleerd door een van onze bekwame medewerkers. Dit resulteert in een veel lekkerder gebraad, gemaakt met finesse.

Espressobar, icon of H2O water from the coffeeroasters Cafecito

Water is een essentieel element in het leven. Zonder water zouden we tenslotte geen koffie hebben, toch?! Bij het bereiden van koffie is water zowel fysisch als chemisch van grote invloed. Het zetten van de perfecte kan koffie is meer dan alleen inschenken.

93 graden Celsius is de ideale watertemperatuur om koffie mee te zetten. Dit is eigenlijk lager dan de temperatuur waarbij water kookt. Precisie is hierbij dus de sleutel. Onze barista's hebben het vaardigheidsniveau om altijd de perfecte kop op de ideale temperatuur te zetten.

Koffiebar Amsterdam, koffieboon icoontje van de koffiezaak Cafecito

Als koffiebranders en espressobar in Amsterdam Zuid zijn wij gespecialiseerd in het branden van onze eigen bonen. De koffiebonen ondergaan tijdens het brandproces een aantal verschillende hittereacties die allemaal zorgvuldig worden gecontroleerd door een van onze bekwame medewerkers. Dit resulteert in een veel lekkerder gebraad, gemaakt met finesse.

Espressobar, icon of H2O water from the coffeeroasters Cafecito

Water is een essentieel element in het leven. Zonder water zouden we tenslotte geen koffie hebben, toch?! Bij het bereiden van koffie is water zowel fysisch als chemisch van grote invloed. Het zetten van de perfecte kan koffie is meer dan alleen inschenken.

93 graden Celsius is de ideale watertemperatuur om koffie mee te zetten. Dit is eigenlijk lager dan de temperatuur waarbij water kookt. Precisie is hierbij dus de sleutel. Onze barista's hebben het vaardigheidsniveau om altijd de perfecte kop op de ideale temperatuur te zetten.