Welkom bij onze

Mooie koffiebar in Amsterdam

Wij als koffiebar Amsterdam houden van vakmanschap en finesse. Als je iets doet, doe het dan met aandacht. Doe het met passie en waardering. Dat is onze overtuiging.

Onze koffiebar is geopend in de Van Baerlestraat aan de prachtige zuidkant van Amsterdam. Bezoek onze koffiebar en onze barista zal u een heerlijke artisanale koffie bereiden.

Koffiezaak Amsterdam, binnenkant van de koffiewinkel Cafecito
Koffiebar Amsterdam, zijkant van de bar

Koffiebar Amsterdam

Koffiebar met een
passie voor koffie

Onze koffiebar Amsterdam staat voor passie, voor ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Onze koffiebranders zijn van mening dat door terug te gaan naar de basis we koffie kunnen serveren zoals het hoort. Zoals het ooit bedoeld was.

Koffiebar Amsterdam

Haal alles uit het leven.

Maar eerst, koffie.

Als koffiebranders in Amsterdam-Zuid bestaan wij voor de bewuste levensgenieters. De mensen die hun dromen nastreven en de kleine verfijnde momenten van ontspanning waarderen. 

 

Espressobar Amsterdam, couple are sitting on a bike and smiling while holding a cup of coffee
Koffiezaak Amsterdam, binnenkant van de koffiewinkel Cafecito

Koffiebar Amsterdam

Wij als koffiebar Amsterdam houden van vakmanschap en finesse. Als je iets doet, doe het dan met aandacht. Doe het met passie en waardering. Dat is onze overtuiging.

Onze koffiebar is geopend in de Van Baerlestraat aan de prachtige zuidkant van Amsterdam. Bezoek onze koffiebar en onze barista zal u een heerlijke artisanale koffie bereiden.

Koffiebar Amsterdam

Koffiebar met passie voor koffie

Onze koffiebar Amsterdam staat voor passie, voor ambacht en het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Onze koffiebranders zijn van mening dat door terug te gaan naar de basis we koffie kunnen serveren zoals het hoort. Zoals het ooit bedoeld was.

Koffiebar Amsterdam, zijkant van de bar
Espressobar Cafecito, couple are sitting on a bike and smiling while holding a cup of coffee

Koffiebar Amsterdam

Haal alles uit het leven, maar eerst koffie

Als koffiebranders in Amsterdam-Zuid bestaan wij voor de bewuste levensgenieters. De mensen die hun dromen nastreven en de kleine verfijnde momenten van ontspanning waarderen. 

 

Koffiebar Amsterdam, koffieboon icoontje van de koffiezaak Cafecito

Als koffiebranders en espressobar in Amsterdam Zuid zijn wij gespecialiseerd in het branden van onze eigen bonen. De koffiebonen ondergaan tijdens het brandproces een aantal verschillende hittereacties die allemaal zorgvuldig worden gecontroleerd door een van onze bekwame medewerkers. Dit resulteert in een veel lekkerder gebraad, gemaakt met finesse.

Espressobar, icon of H2O water from the coffeeroasters Cafecito

Water is een essentieel element in het leven. Zonder water zouden we tenslotte geen koffie hebben, toch?! Bij het bereiden van koffie is water zowel fysisch als chemisch van grote invloed. Het zetten van de perfecte kan koffie is meer dan alleen inschenken.

93 graden Celsius is de ideale watertemperatuur om koffie mee te zetten. Dit is eigenlijk lager dan de temperatuur waarbij water kookt. Precisie is hierbij dus de sleutel. Onze barista's hebben het vaardigheidsniveau om altijd de perfecte kop op de ideale temperatuur te zetten.

Koffiebar Amsterdam, koffieboon icoontje van de koffiezaak Cafecito

Als koffiebranders en espressobar in Amsterdam Zuid zijn wij gespecialiseerd in het branden van onze eigen bonen. De koffiebonen ondergaan tijdens het brandproces een aantal verschillende hittereacties die allemaal zorgvuldig worden gecontroleerd door een van onze bekwame medewerkers. Dit resulteert in een veel lekkerder gebraad, gemaakt met finesse.

Espressobar, icon of H2O water from the coffeeroasters Cafecito

Water is een essentieel element in het leven. Zonder water zouden we tenslotte geen koffie hebben, toch?! Bij het bereiden van koffie is water zowel fysisch als chemisch van grote invloed. Het zetten van de perfecte kan koffie is meer dan alleen inschenken.

93 graden Celsius is de ideale watertemperatuur om koffie mee te zetten. Dit is eigenlijk lager dan de temperatuur waarbij water kookt. Precisie is hierbij dus de sleutel. Onze barista's hebben het vaardigheidsniveau om altijd de perfecte kop op de ideale temperatuur te zetten.